BUITEN- & SCHUILSTALLEN


Buitenstal Sharky

Buitenstal Sharky

€ 3.535,00

Buitenstal Sharky

€ 3.535,00

Voorwand boven tralies

Inclusief kunststof planken 32 mm kleur bruin of zwart

Schuifdeur 1,14 meter

Tussenwanden boven tralies

Profiel 40x40mm

Hoogte max ca. 2,40-3.10m

Dak keuze uit: lessenaarsdak met 1,20m overstek of puntdak met 1,00m overstek.

Achter- en zijwanden planken horizontaal.

Natuurlijke elegantie en doordachte functionaliteit komen samen in onze hoogwaardige dierenverblijven. Met oog voor detail en comfort, presenteren we onze Sharky buitenstal. Deze unieke constructie is inclusief massieve kunststof planken van 32 mm dikte, beschikbaar in een prachtige bruine of zwarte tint. 

 

De schuifdeur, met een indrukwekkende breedte van 1,14 meter, biedt gemakkelijke toegang en een naadloze interactie tussen binnen en buiten. Terwijl we de veiligheid van uw dierbare metgezellen in gedachten houden, zijn de tussenwanden met aan de bovenkant tralies ontworpen met profielen van 40x40 mm. De hoogte strekt zich uit tot een maximaal bereik van 2,40 tot 3,10 meter, wat zorgt voor een luchtige en comfortabele leefruimte.

 

Wat het dak betreft, bieden we u twee aantrekkelijke opties. Kies voor een modern en stijlvol lessenaarsdak met een royaal overstek van 1,20 meter. Of ga voor een tijdloos puntdak, dat zich kenmerkt door zijn klassieke uitstraling en een overhang van 1,00 meter. Beide keuzes zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bieden ook bescherming tegen de elementen.

 

De achter- en zijwanden van deze meesterwerkjes zijn vervaardigd met horizontaal geplaatste planken. Dit ontwerp creëert niet alleen een harmonieuze uitstraling, maar versterkt ook de duurzaamheid en stabiliteit van het verblijf.


Buitenstal Tanker

De voorwand van deze stallen zijn voorzien van elegante tralies langs de bovenkant, waardoor een optimale luchtcirculatie en natuurlijk licht binnen kunnen dringen. Bovendien zijn de voorwanden verfraaid met hoogwaardige kunststof planken van 32 mm dikte, beschikbaar in zowel een warme bruine als een stijlvolle zwarte kleur. 

Om een naadloze toegang te waarborgen, zijn soepel glijdende schuifdeuren geïntegreerd. Met een breedte van 1,14 meter bieden deze deuren voldoende ruimte voor uw paarden om te passeren, terwijl ze tegelijkertijd de beschikbare ruimte maximaliseren.

 

Binnenin elke unit zijn tussenwanden geplaatst met behulp van solide 40x40 mm profielen. Deze tussenwanden zorgen niet alleen voor stabiliteit, maar kunnen ook worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker, met hoogtes variërend van 2,40 tot 3,40 meter. Dit biedt flexibiliteit om verschillende soorten opgeslagen items te accommoderen.

 

Een opvallend kenmerk van het ontwerp is het dak met golfplaten, aangevuld met één lichtplaat per box. Dit ontwerp maximaliseert natuurlijke lichtinval en biedt tegelijkertijd bescherming tegen de elementen. 

 

De zij- en achterwanden van elke opslagunit zijn bedekt met horizontale planken, wat niet alleen zorgt voor een uniforme uitstraling, maar ook voor extra bescherming.

Buitenstal Tanker

€4.070,00

Voorwand boven tralies

Incl kunststof planken 32mm kleur bruin of zwart

Schuifdeur 1,14 meter

Tussenwanden boven tralies

Profiel 40x40 mm

Hoogte ca 2,40 - 3,40 m

Overstek 2,30m

Dak met golfplaten en 1 lichtplaat per box

Achter- en zijwanden planken horizontaal


Schuilstal Sharky

Schuilstal Sharky

€ 2.845,00

Schuilstal Sharky

€ 2.845,00

Schuilstal met lessenaarsdak met 1,20 meter overstek

Incl kunststof planken 32 mm bruin of zwart

Hoogte ca 2,40 - 2,70 m

Profiel 40x40mm

Voorzien van extra profiel 80x60 aan voorkant voor stabiliteit

Achter- en zijwanden planken horizontaal

Deze schuilstal is ontworpen als een beschermende en functionele ruimte, met een doordacht en aantrekkelijk ontwerp. Het lessenaarsdak, dat met een royale overstek van 1,20 meter reikt, biedt niet alleen essentiële beschutting tegen de elementen, maar voegt ook een vleugje stijl toe.

 

De voorwand van de schuilstal is een opvallend kenmerk, uitgerust met stevige kunststof planken van 32 mm dikte. Deze planken zijn verkrijgbaar in zowel een warme bruine als een elegante zwarte tint. Dit niet alleen voor visuele aantrekkelijkheid, maar ook voor duurzaamheid en weerbestendigheid.

 

Met een hoogte variërend van 2,40 tot 2,70 meter biedt de schuilstal voldoende ruimte voor comfortabele beweging. De tussenwanden, met 40x40 mm profielen langst de bovenzijde, dragen bij aan de stabiliteit van de constructie en creëren duidelijke scheidingen tussen verschillende delen van de stal.

 

Om extra stabiliteit te waarborgen, is er aan de voorkant een bijkomend profiel van 80x60 mm toegevoegd. Dit versterkende element zorgt ervoor dat de stal stevig en betrouwbaar staat, zelfs onder extreme weersomstandigheden.

 

Zowel de achter- als zijwanden zijn horizontaal bekleed met planken. Dit geeft niet alleen een uniforme uitstraling, maar biedt ook extra bescherming aan de binnenruimte. Dit kan vooral handig zijn om uw dieren een rustige en afgeschermde omgeving te bieden.


Buitenstalwand Sharky

De Sharky buitenstalwand is ontworpen met een stevig 40x40 mm kokerprofiel en reikt tot 2,20 meter hoog. De massieve kunststof planken met een dikte van 32 mm, beschikbaar in bruin/zwart, belichamen duurzaamheid en esthetiek. Dankzij het volbad gegalvaniseerde materiaal is de wand bestand tegen corrosie. De horizontaal geplaatste planken versterken niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar bieden ook bescherming tegen wind en water. Deze uitgebalanceerde combinatie van functie en vorm maakt deze stalwand geschikt voor verschillende toepassingen en omstandigheden.

Buitenstalwand Sharky

€ 545,00

Buitenstalwand Sharky

€ 545,00

Koker 40x40 mm

Hoogte 2,20 meter

Kunststof planken 32 mm kleur bruin of zwart

Volbad gegalvaniseerd

Planken horizontaal - meer wind en waterdicht.


Buitenstal voorwand Sharky

Koker 40x40x2 mm

Kunststof planken 32 mm kleur bruin of zwart

Draaideur 2-delig 1,20 meter breed

Hoogte 2,20 meter

Volbad gegalvaniseerd

De voorwand is een knap staaltje ontwerp, met een stevig 40x40x2 mm kokerprofiel voor stabiliteit. Kunststof planken van 32 mm, in zowel warm bruin als stijlvol zwart, bieden duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht. De tweedelige draaideur, die royaal 1,20 meter breed is, zorgt voor moeiteloze toegang. Deze voorwand is 2,20 meter hoog.

 

De volbad gegalvaniseerde afwerking versterkt de duurzaamheid, waardoor de voorwand bestand is tegen corrosie en de tand des tijds doorstaat. Deze wand weet functionaliteit en esthetiek op harmonieuze wijze te combineren. Of het nu gaat om bescherming tegen elementen of om visuele aantrekkingskracht, deze voorwand biedt een uitgekiende oplossing.


Systeemstal Sharky

Dit ontwerp biedt een 3 meter breed gangpad voor optimale toegankelijkheid. Boven tralies combineert de voorwand massieve kunststof planken van 32 mm (bruin/zwart). Een schuifdeur van 1,14 meter maakt laden/lossen eenvoudig. Tussenwanden met 40x40 mm profiel geven structuur (hoogte 2,45-3,80 m). Dak met golfplaten en lichtplaten zorgt voor natuurlijk licht. Horizontaal geplaatste planken op zij- en achterwanden bieden bescherming en visuele eenheid. Dit doordachte ontwerp combineert functionaliteit en esthetiek.

Sharky systeemstal

€ 3.616,75

Sharky systeemstal

€ 3.616,75

Gangpad 3 meter

Voorwand boven tralies

Kunststof planken 32 mm kleur bruin of zwart

Schuifdeur 1,14 meter

Tussenwanden boven tralies

Profiel 40x40 mm, hoogte 2,45 - 3,80 m

Dak golfplaten met 1 lichtplaat per box

Planken horizontaal