• Erkende vakmanschap voor kwalitatieve stallen met aandacht voor veiligheid en comfort voor zowel paard als eigenaar !
  • Un savoir-faire reconnu pour des écuries de qualité, avec une attention particulière à la sécurité et au confort du cheval et du propriétaire !

DEUREN & VENSTERS


Sharky venster

Sharky venster

€ 380,00

Sharky venster

€ 380,00

Standaard venster draaibaar 1x1 meter

Kozijn hoekprofiel 50x100 mm

Raam profiel 40x40 mm

Met sluiting

Met veiligheidsglas of massieve kunststof planken

De Sharky draaibare vensterunit, met afmetingen van 1x1 meter, vormt een essentieel onderdeel van deze configuratie. Het kozijn wordt versterkt door een robuust hoekprofiel van 50x100 mm, terwijl het raam zelf wordt omkaderd door een gestroomlijnd 40x40 mm profiel. Een betrouwbare sluitingssysteem wordt voorzien voor veiligheid en gemak.

 

Wat betreft het glas, is er een keuze tussen veiligheidsglas en massieve kunststof planken. Beide opties zijn doordacht, waarbij veiligheidsglas voor helderheid en zicht zorgt, terwijl massieve kunststof planken extra duurzaamheid en privacy bieden.

 

Dit ontwerp omarmt zowel functie als esthetiek, met zorgvuldig gekozen materialen en solide constructie. Of het nu gaat om lichtinval, veiligheid of visuele aantrekkingskracht, dit venster biedt een evenwichtige en praktische oplossing.


Sharky staldeur

Sharky staldeur

€ 735,00

Sharky staldeur

€ 735,00

Kozijn hoekprofiel 50x100 mm

Deur profiel 40x40 mm

Met parallelsluiting

Incl kunststof planken 32 mm kleur bruin of zwart

Voorzien van veiligheidsglas

De staldeur is vakkundig ontworpen met een robuust hoekprofiel van 50x100 mm, wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Het deurontwerp wordt versterkt door een gestroomlijnd profiel van 40x40 mm, met een doordachte parallelsluiting voor zowel gemak als veiligheid.

 

De deur wordt verder verfraaid met hoogwaardige massieve kunststof planken van 32 mm dikte, verkrijgbaar in een klassieke bruine of stijlvolle zwarte tint. Deze planken voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar dragen ook bij aan de algehele duurzaamheid van de deur.

 

Veiligheidsglas vormt een integraal onderdeel van de deur, wat zorgt voor een helder en veilig zicht naar buiten. Deze combinatie van hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking maakt deze staldeur niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

 

In totaal weerspiegelt deze staldeur een uitgebalanceerde samensmelting van stevigheid, veiligheid en esthetiek. Of het nu gaat om dagelijks gebruik, privacy of visuele uitstraling, deze deur biedt een volledige en doordachte oplossing.


Donky draaideuren

Deze opmerkelijke 2-delige deur is met uiterste zorg ontworpen en belichaamt een combinatie van functionaliteit en verfijnde esthetiek. De hoogwaardige massieve kunststof planken, elk met een robuuste dikte van 32 mm, zijn verkrijgbaar in een keuze tussen een klassiek bruine of tijdloos zwarte kleur. Deze kleuropties voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar bieden ook duurzaamheid en weerbestendigheid.

 

Zowel het haakslot als het cilinderslot, strategisch ingebouwd in het ontwerp, garanderen een optimale veiligheid. Het kozijn, met indrukwekkende afmetingen van 50x100 mm en een dikte van 6 mm, biedt een solide basis voor de deur, wat stabiliteit en betrouwbaarheid verzekert gedurende de jaren.

 

Een slimme regenlijst voegt functionaliteit toe door te voorkomen dat regenwater binnendringt en het hout kan beschadigen. Dit verlengt de levensduur van de deur en versterkt de bescherming tegen weersomstandigheden.

 

De toegevoegde grondpen is een doordachte feature die niet alleen extra stabiliteit biedt, maar ook handig is voor verschillende toepassingen. Hierdoor kan de deur stevig worden verankerd en blijft deze op zijn plaats, zelfs bij veeleisende omstandigheden.

 

Kortom, deze 2-delige deur is niet alleen een functioneel element, maar ook een visueel statement. Elk aspect, van de kleurkeuze tot de ingebouwde beveiliging en weerbestendigheid, is zorgvuldig afgewogen om een complete en geraffineerde oplossing te bieden.


Donky schuifdeuren

Donky schuifdeur

€ 1.375,00

Donky schuifdeur

€ 1.375,00

Schuifdeur met 2-vleugels

Onder en boven massieve kunststof planken, 32 mm

Kleur bruin of zwart

Met haakslot en cilinderslot

Kozijn 50x100 mm dikte 6 mm

Voorzien van regenkap

Inclusief grondpen

Deze indrukwekkende schuifdeur met dubbele vleugels belichaamt vakmanschap en doordacht ontwerp. De massieve kunststof planken van 32 mm dikte, beschikbaar in warm bruin of tijdloos zwart, zijn strategisch geplaatst zowel onder als boven. Dit verleent niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar zorgt ook voor duurzaamheid.

 

Dubbele veiligheid wordt verzekerd door zowel een betrouwbaar haakslot als een veilig cilinderslot, die naadloos zijn geïntegreerd. Het robuuste kozijn, met royale afmetingen van 50x100 mm en een dikte van 6 mm, biedt een stevige basis voor de deur, wat stabiliteit en duurzaamheid garandeert.

 

Een slimme regenkap is strategisch geplaatst om binnendringend water te voorkomen, waardoor de deur beschermd blijft tegen weersinvloeden en mogelijke schade.

 

De inbegrepen grondpen voegt functionaliteit toe door extra stabiliteit te bieden. Hierdoor blijft de deur stevig verankerd, zelfs onder uitdagende omstandigheden.