Het conflict tussen de Russische Federatie en Oekraïne heeft grote economische gevolgen in groten delen van Europa.  Dit heeft een enorme invloed op de transport- en logistieksektor, aangezien een groot aantal chauffeurs uit de oostelijke lande van Europa afkomstig is. Ook heeft het een invloed op de verkoopprijzen, aangezien de prijs van de grondstoffen voor productie heel erg onstabiel is en continu stijgt.

De prijsontwikkeling is onberekenbaarder dan ooit tevoren en toont aan met wat voor uitzonderlijke situatie wij allen te maken hebben en dat waarschijnlijk nog wel enige tijd zo zal blijven.

Daarom kunnen wij tijdelijk de prijzen op de website niet garanderen.  Bij prijsverschillen tussen de actuele prijs en de prijs op de website zullen wij u als klant contacteren en hiervan op de hoogte brengen.  Dan kunt u naar eigen keuze beslissen om uw order te laten doorgaan of te annuleren.  Annulatie zal in dergelijk geval volledig kosteloos zijn en eventueel reeds betaalde bedragen zullen integraal teruggestort worden.

WEBSHOP

BINNENBOXEN

STAL

BUITEN- & SCHUILSTALLEN

DEUREN & VENSTERS

ZADELKASTEN & ZADELKAMER

WASPLAATS

SOLARIUM

RUBBER BEKLEDING

ZORG & GEZONDHEID

WEIDEPOORTEN

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF EN PROMO'S - RECEVEZ NOS ANNONCES ET ACTIONS

* indicates required
Taal

View previous campaigns.